Funksjoner i CRM1

CRM1 gir deg grunnfunksjonalitet for et godt CRM system som du kan vokse med. CRM1 er et veldig bra sted å starte dersom organisasjonen din ikke benytter et system i dag. Du kan bruke CRM1 med en gang og det krever ingen opplæring, dyre kurs, innstalleringer eller konfigurasjon for å komme i gang.

Dine data i nettskyen

CRM1 ligger er webbasert og er derfor alltid tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Dine data ligger trygt på servere i Norge hos en av landets største ISP. Vi sørger for å ta backup av dine data hver eneste natt slik at du ikke mister verdifull informasjon.

Både bedrifter og personer

I CRM1 kan du lagre både bedrifter og personer i kundelisten din. Med støtte for både B2B og B2C egner CRM1 seg for alt fra konsulenthus til utleie av leiligheter og næringslokaler.

Prospektering

Med vårt prospekteringsverktøy kan du gjøre avanserte søk mot alle de over 1 million registerte foretakene i Norge. Du kan feks søke frem alle eiendomsmeglere i Bergen og lagre de som prospekt i databasen din.

Pipeline

Legg inn dine salgsmuligheter og følg opp prosessen til den er i mål. Beregn vektet verdi og planlegg salgsaktivitetene dine.

Integrert med e-post

CRM1 er integrert mot Office365 og GMail. Du kan lese e-post og arkivere e-post på kundene dine med et par enkle klikk.

CRM1 varsler deg

Du kan følge de kundene og salgsmulighetene som er viktig for deg. Da blir du varslet når noen gjør noe som du bør vite.

Enkelt å ha riktige data

Skal du legge inn et nytt firma i databasen din, så søker vi i brønnøysundregistrene for deg. Da får du de siste dataene fra et offentlig register.

Alltid tilgjengelig

CRM1 fungerer på alle platformer. Logg deg inn og jobb med kundene dine både fra PC, Mac, nettbrett og mobil

Sikkerhet

All kommunikasjon mellom deg og vårt system er sikret med SSL kryptering. Dette er det samme som din nettbank bruker.

Support

Dersom du skulle trenger hjelp kan du kontakte oss på e-post. Responstidene våre finner du i prislisten

CRM1 utvikles kontinuerlig basert på tilbakemeldinger fra våre brukere. Vi kan dessverre ikke gjøre skreddersydde tilpasninger, men forslag til funksjoner som kommer mange til gode vil helt klart bli vurdert.